آموزش, آموزش عکاسی دیجیتال

10 نکته برتر برای آموزش عکاسی به تازه کارها

appointment scheduling tips photographers article 600x400 1

کسی را می شناسید که در عکاسی تازه کار باشد؟ در اینجا ده نکته سریع برای کمک به آنها برای شروع آورده شده است.

lens 1000
با تنوع دوربین‌های سطح مبتدی و داشتن دوربین برای تقریباً همه تلفن‌های  هوشمند، عکاسی چیزی است که اکثر مردم اکنون می‌توانند به راحتی به آن دست بزنند. حتی اگر این امر همه گیر باشد، هنوز افرادی هستند، که عکاسی را به عنوان یک حرفه انتخاب نکرده‌اند. پس قبل از خرید دوربین و یا شروع عکاسی نیاز به راهنمایی کمی دارند. بنابراین، این ما را به ده نکته اصلی عکاسی خود می‌رساند تا به افراد تازه‌کار عکاسی را آموزش دهیم.

1. دوربین را به درستی نگه دارید

این ممکن است به نظر یک چیز کاملاً واضح به نظر برسد، اما لرزش دوربین، ممکن است زمانی رخ دهد که دوربین را به درستی در دست نمی گیرید، و این مشکلی است که کسانی که در عکاسی تازه کار هستند با آن مواجه هستند. در واقع، کسانی که از تلفن همراه برای گرفتن عکس استفاده می‌کنند و در حالی که سعی می‌کنند دکمه شاتر را فشار دهند، یک دست خود را دراز می‌کنند، به خوبی می‌دانند که چگونه می‌تواند منجر به عکس‌های تار و مبهم شود. برای جلوگیری از این کار، دوربین/گوشی هوشمند خود را با دو دست، کاملاً نزدیک به بدن خود بگیرید، پاهای خود را به اندازه عرض شانه باز کنید تا پایه پایدارتری برای عکاسی به خود بدهید.

اگر از ال سی دی برای ساخت عکس خود استفاده می کنید، دستان خود را خیلی از جلوی خود بیرون نکشید و در صورت امکان بازوها/آرنج های خود را جمع کنید.

قبل از گرفتن عکس، مطمئن شوید که انگشتانتان روی فلاش (اگر از آن استفاده می‌کنید) یا لنز را مسدود نکرده‌اند و دوربینتان را محکم بگیرید، اما خیلی محکم فشار ندهید، زیرا می‌توانید باعث حرکت دوربین شوید.

2. پشتیبانی

اگر بازوهایتان را نزدیک پهلوهایتان قرار دهید و تا حد امکان ثابت بمانید، جلوی تاری ناشی از حرکت را می‌گیرد و عکس شما را خراب نمی‌کند. به محض اینکه روی دکمه شاتر کلیک کردید، دوربین/تلفن خود را دور نبرید، زیرا تاخیر شاتر می‌تواند به این معنا باشد که دوربین شما همچنان عکس را پردازش می‌کند، بنابراین به جای عکس شخص یا شیئی که می خواهید از او عکس بگیرید عکسی تار از قسمت دیگری از صحنه خواهید داشت.

استفاده از سه پایه دوربین را ثابت نگه می دارد و لرزش را به حداقل می رساند. مدل های مختلفی با وزن سبک و آسان برای استفاده وجود دارد که برای استفاده در دوربین های کوچکتر طراحی شده اند.

اگر سه پایه ندارید، از یک جسم جامد در نزدیکی خود به عنوان تکیه گاه استفاده کنید یا به دیوار، درخت یا هر شیئی که می توانید پیدا کنید که حرکت نمی کند تکیه دهید.

3. تنفس

هوشیار بودن از تنفس می تواند لرزش را به حداقل برساند. برخی پیشنهاد می کنند نفس عمیق بکشید، آن را نگه دارید، عکاسی کنید و بازدم کنید در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند این کار را برعکس انجام دهند. اگرچه این چیزی نیست که برای نوردهی طولانی مدت توصیه شود!

4. دوربین را مستقیم نگه دارید

قاب عکس خود را قبل از زدن دکمه شاتر بررسی کنید، زیرا عکسی دارید که به نظر می رسد همه چیز به راحتی از کادر خارج می شود. با این اوصاف، مواقعی وجود دارد که عکاسی در زاویه می‌تواند واقعاً خوب کار کند، اما بیشتر اوقات، شما می‌خواهید افق‌هایتان صاف باشد. استفاده از سه پایه می تواند کمک کند زیرا برخی از مدل ها دارای سطوح روحی داخلی هستند که می تواند به شما بگوید چه زمانی سه پایه صاف نیست. مواردی وجود دارد که سطح روح به شما نشان می دهد که عکاسی شلخته است، اما چشم شما چیز دیگری را می شناسد، بنابراین در این مواقع به غریزه خود اعتماد کنید.

5. حالت های مختلف

حالت‌های دوربین برای کمک به شما در گرفتن بهترین تصاویر ممکن وجود دارد، بنابراین یاد بگیرید که برای چه کاری هستند و در صورت نیاز به آنها تغییر دهید. همچنین اولویت دیافراگم و شاتر وجود دارد که به شما کنترل بیشتری بر نحوه عکس گرفتن دوربین شما می دهد و راهی عالی برای شروع سفر شما به دنیای تنظیمات دستی است.
علاوه بر استفاده از حالت‌های مختلف برای موقعیت‌های مختلف، به عکاسی از زوایای و موقعیت‌های مختلف نیز بپردازید.

Nikon

6. دکمه شاتر

دکمه شاتر را خیلی سخت فشار ندهید زیرا این کار می تواند باعث حرکت دوربین شود که می تواند به این معنی باشد که شما یک عکس کمی تار ثبت میکنید.

نکته مهم دیگری که باید در مورد دکمه شاتر یاد بگیرید این است که می توان آن را تا نیمه فشار داد تا عکس خود را متمرکز کنید. این می تواند در همه موقعیت های عکاسی استفاده شود، اما به ویژه برای عکس هایی که دوربین شما نمی داند نقطه فوکوس اصلی شما چیست و در نتیجه در قسمت اشتباه عکس تار می شود بسیار مهم است. یک مثال از این حالت زمانی است که سوژه خود را در سمت چپ یا راست عکس قرار دهید و فضای بیشتری را به سمت مرکز و طرف مقابل باقی بگذارید. از آنجایی که سوژه شما خارج از مرکز است، ممکن است دوربین شما فکر نکند که آن چیزی است که می‌خواهید روی آن فوکوس کنید و در نتیجه، در حالی که پس‌زمینه‌ای دارید که فوکوس خوبی دارید، عکس تار می‌شود. با این حال، استفاده از قفل فوکوس (نیم فشار دادن شاتر) از این اتفاق جلوگیری می کند.

7. پس زمینه

پس زمینه را برای اقلام و اشیای نامناسب که از سر سوژه شما بیرون زده اند، بررسی کنید. اگر قصد ندارید پس‌زمینه‌تان را از فوکوس خارج کنید (بعضی از حالت‌های درایو این کار را به‌طور خودکار انجام می‌دهند) تا محو شود، مطمئن شوید که بیش از حد حواس‌پرتی یا بهم ریخته نباشد.

8. کادر را پر کنید

از زوم اپتیکال دوربین خود استفاده کنید تا سوژه خود را نزدیکتر کنید، کادر را پر کنید و علاقه بیشتری ایجاد کنید. یک فرد می تواند در یک منظره وسیع یا احاطه شده توسط ساختمان ها کوتوله به نظر برسد، بنابراین از زوم خود استفاده کنید تا آنها را در کادر گم نکنید. اگر از دوربین تلفنی استفاده می‌کنید که زوم اپتیکال ندارد، به جای استفاده از زوم دیجیتال که می‌تواند کیفیت عکس را پایین بیاورد، از پاهایتان برای نزدیک‌تر کردن سوژه‌تان استفاده کنید.

9. نقطه تمرکز

یک عکس به یک نقطه کانونی نیاز دارد در غیر این صورت چشمان شما در جستجوی تصویر رها می شوند و جایی برای سکونت پیدا نمی کنند. شما می توانید بیش از یک نقطه کانونی داشته باشید، اما مطمئن شوید که نقطه ای که ثانویه است، با نقطه کانونی اصلی شما مبارزه نمی کند تا مرکز توجه باشد. هنگامی که می دانید نقطه کانونی اصلی شما چیست، ترفندهای ترکیبی مختلفی وجود دارد که می توانید انجام دهید که شامل استفاده از عناصر مختلف در کادر برای جلب چشم به یک نقطه فوکوس می شود، می توانید کادربندی خود را طوری تنظیم کنید که ترکیبی دلپذیرتر ایجاد کنید یا واقعاً بزرگنمایی کنید. روی سوژه خود تمرکز کنید و سایر موارد را در این فرآیند حذف کنید.

10. از سوژه های مختلف عکاسی کنید

بسیاری از عکاسان حرفه ای بر روی یک نوع عکاسی تمرکز می کنند، اما این چیزی نیست که شما باید فوراً انجام دهید. با موضوعات مختلف آزمایش کنید، بیاموزید که چگونه باید در این فرآیند به هر یک از آنها به طور متفاوت برخورد کرد. همچنین به شما این فرصت را می‌دهد که بفهمید از کدامیک از ژانرهای عکاسی بیشتر لذت می‌برید، بنابراین اگر می‌خواهید منظم‌تر عکاسی کنید، سوژه خاصی خواهید داشت که می‌توانید روی آن کار کنید.

از گرفتن عکس های زیاد نترسید زیرا بیرون آمدن و در واقع فشار دادن دکمه شاتر بهترین راه برای یادگیری است. برای ارزیابی کار خود نیز وقت بگذارید تا بدانید چه چیزی باید بهبود یابد و مهمتر از همه، بدانید چه تکنیک هایی با موفقیت کار می کنند. همچنین می‌توانید از سایر عکاسان، اعضای خانواده و دوستان بازخوردشان را نیز بپرسید زیرا گاهی اوقات چیزهایی را می‌بینند که شما از دست داده‌اید. در نهایت، مطمئن شوید که از عکس گرفتن لذت می برید!

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *