آموزش عکاسی دیجیتال

روشهای خلاقانه برای عکاسی از برداشت محصولات پاییزی

عکس برداری در فصل پاییز برای من بسیار لذت بخش است. در روز اول فصل پاییز عکس برداری از سوپ کدو، خود کدو تنبل، سیب زمینی های شیرین، کدو های سرخ شده و هر چیزی که مربوط به پاییز باشد به من روحیه می دهد.

حالا چه عکس برداری از غذا باشه یا عکس برداری از محصول باشه. کدو تنبل سوژه خیلی خوبی برای عکس برداری است. به غیر از این نور این فصل از سال نور مورد علاقه من است. پاییز نور طبیعی خیلی زیبایی دارد.

با نور شروع کنید

نور برای من همه چیز است، کم کردن نرر با حذف نور روشن و همین طور با استفاده از رفلکتور برای بازتاب نور، باعث می شود که بتوان عکس های گرم با درخشش ملایم گرفت.

نور پنجره در صبح

نور بعد از ظهر با دیفیوزر

نور در این فصل از سال بسیار زیبا است، طلوع کردن خورشید در هنگام صبح و یا غروب کردن آن در بعد از ظهر، مرا به وجد می  آورد.

من هنوز هم از اسکریم و دیفیوزر استفاده می کنم ولی پرده های حریری نیز به خوبی عمل می کنند. فراموش نکنید که قسمتی از نور که از پنجره می تابد را با بازتابنده نقره ای یا طلایی به سوژه خود برگردانید.

صحنه را بچینید و همه چیز را تنظیم کنید

من عاشق کدو تنبل هستم، بزرگ و کوچک فرقی نمی کند. بررسی کنید که ساقه های کدو تنبل کنده نشده باشند (در لسترالیا ساقه ها کدو را بنا به دلایلی قطع می کنند). به رنگ ها دقت کنید، از رنگ های آرام و ملایم استفاده کنید.

غذای خوب

فراموش نکنید که غذا درست کنید، مخصوصا سوپ کدو تنبل. از رنگ هایی استفاده کنید که با رنگ غذایتان هم خوانی داشته باشد. از موادی مانند خامه تازه، فلفل، کارد و چنگال و یا حتی نان های ترد و گرم استفاده کنید تا عکس بیننده را وادار به خوردن غذای شما کند، حتی اگر غذای ساده ای باشد.

سوپ کدو بسیار خوشمزه است و خیلی سریع و آسان می توان آن را درست کرد. خوردن غذا بعد از عکاسی، لحظه مورد علاقه من است.

0 / 5

رسول عابدین

کارشناس کامپیوتر ، سخت افزار و نرم افزار و شبکه، علاقمند به سئو، عاشق هنر هستم یه وقتایی هم عکاسی میکنم تفریحی همچنین یه علاقه خاصی هم به نقد و بررسی و مقایسه دوربین های دیجیتال دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا